Івано-Франківськ

“Прикарпатський експрес” здійснив свій перший рейс (ВІДЕО)

Як вже повідомляла ПІК, "Укрзалізниця" запустила потяг "Прикарпатський експрес" сполученням Івано-Франківськ — Ківерці, який курсує через Львів і Луцьк.

3 14 scaled

Маршрут

Потяг № 807/808 розпочав свою роботу у суботу, 29 травня. Курсуватиме він щоденно, крім середи. Його маршрут буде пролягати через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянів, Горохів та Луцьк.

Потяг з’єднає одразу три туристичні регіони на заході України, надаючи можливість громадянам та гостям країни відвідати, зокрема, Моршин, який був майже позбавлений зручного залізничного сполучення“, – наголосили в Укрзалізниці.

Потяг вирушив з Івано-Франківська о 15:20. До Луцька він прибув 23:30, а о 23:50 – до Ківерців.

На відео, яке розмістив у соцмережі користувач Назар Ярема, “Прикарпатський експрес” зупинився на станції “Калуш”:

Особливості

У зворотному напрямку “Прикарпатський експрес” вирушатиме від 31 травня щоденно, крім середи та четверга. Відправлення з Ківерців о 5:14 ранку, а о 5:30 з Луцьку. До Івано-Франківська він прибуде о 13:38

Щочетверга потяг курсуватиме маршрутом Львів — Івано-Франківськ. Відправлення зі Львова о 9:59, а прибуття до Івано-Франківська о 13:38 через міста Стрий, Моршин, Долина та Калуш.

Від 2 червня кожної середи потяг № 807/808 курсуватиме між Ківерцями та Львовом. Відправлення з Ківерців о 5:14, а прибуття до Львова – о 9:51.

e45d317b5cacc93ae25c78d5d70b4247 scaled

Потяг

До слова, обслуговує маршрут український дизель-поїзд ДПКр-3 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Це зручний сучасний потяг, обладнаний розетками, системою кондиціонування повітря та комфортний для пасажирів з інвалідністю.

Раніше, у 2019 році, він курсував у столиці за маршрутом Kyiv Boryspil Express.

Через коронакризу, у зв’язку зі зменшенням пасажиропотоку за цим напрямком, його почали експлуатувати як експрес на маршруті станція ім. Т.Г. Шевченка — Черкаси. Тепер на цьому маршруті його замінив рейковий автобус Pesa 620М.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” запускає новий потяг з Івано-Франківська до морського курорту.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено