Івано-Франківськ

Дітям Прикарпаття, батьки яких загинули в АТО, показали фільм «Сем: Пісочний ельф» (ФОТО)

На перегляд стрічки запросили до обласного центру діток з усієї Івано-Франківської області.

IMG 5353 scaled

На Прикарпатті з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей у театрі кіно «Люм’єр» відбувся благодійний показ кінофільму для дітей загиблих учасників АТО/ООС. Захід пройшов за підтримки голови ОДА Андрія Бойчука та керівництва обласної ради у рамках Днів українського дитячого кіно, повідомляє ОДА, пише ПІК.

“На перегляд стрічки запросили діток з усієї області. Для показу їм запропонували фільм «Сем: Пісочний ельф»”, – йдеться у повідомленн.

В ОДА також додають, що за словами начальника відділу в області Міністерства у справах ветеранів України Володимира Веркальця, у переддень Міжнародного дня захисту дітей, який щорічно відзначають 1 червня, дуже важливою є підтримка дітей, чиї батьки загинули, захищаючи територіальну цілісність України.

IMG 5337 1 scaled

Про що картина “Сем: Пісочний Ельф” виробництва Великої Британії:

Ельф Сем має магічну силу. Він виконує будь-які бажання. Четверо дітей знайомляться з ним і отримують все, про що мріяли: рожевий вертоліт, здатність лазити по будь-яким скелям, літати і навіть стати поп-зіркою і кумиром мільйонів. Але ельфа чекає небезпека. Злий Трістан вирішив викрасти його і отримати золото і багатства. Дітям доведеться проявити всю свою відвагу, а головне зрозуміти, що перемогти ворога вони можуть лише об’єднавши зусилля.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено