Івано-Франківськ

На Прикарпатті троє чоловіків виготовляли підроблені дипломи про вищу освіту (ФОТО)

Групу осіб на Прикарпатті викрили на підробці та збуті документів і голографічних захисних елементів.

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури трьом особам повідомили про підозру у виготовленні голографічних елементів та підробленні документів, печаток, штампів і бланків, збуті та використанні підроблених документів, печаток, штампів (ч. 2 ст.199, ч. 3 ст. 358 КК України), пише ПІК з посиланням на прокуратуру області.

За даними слідства, група осіб під прикриттям організації з надання інформаційних послуг за грошову винагороду виготовляла посвідчення водія, учасника бойових дій, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, довідки про відсутність судимості, дипломи про вищу освіту, довідки про залишки на банківських рахунках, довідки ПЛР-тестів, відмітки щодо перетину державного кордону тощо.

Виявили і вилучили підроблені штампи та печатки органів виконавчої влади, бланки суворої звітності, документи з ознаками підробки, приладдя для виготовлення підроблених документів, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, «чорнові» записи, вогнепальну зброю, а також готівку в різній валюті на загальну суму майже 2 млн грн.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено