Івано-Франківськ

В Івано-Франківську відбулася зустріч представників бізнес-середовища Івано-Франківщини та Донеччини (ФОТО)

Це уже не перша зустріч представників регіонів у межах проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці”.

photo 2021 06 03 15 49 02 2 scaled

В Івано-Франківську сьогодні, 3 червня 2021 року, відбулася зустріч між представниками Торгово-промислової палати регіону, ОДА та бізнес-середовища Івано-Франківщини та Донеччини, повідомляє ПІК.

IMG 1140 scaled

Під час телемосту учасники обговорили сильні сторони кожного регіону в частині бізнесу та економічного розвитку,  а також згенерують ідеї на спільні проєкти, повідомляє ПІК.

IMG 1128 scaled

Прикарпатці спілкувалися з донеччанами в режимі онлайн.

IMG 1211 1 scaled

“Ця зустріч відбувається в рамках уже відомого проєкту “Івано-Франківщина і Донеччина будують мости співпраці”. Але щоб якісно збудувати ці мости, ми маємо більше та продуктивніше спілкуватися. Таке спілкування уже відбулося між представниками громадських організацій, місцевого самоврядування, масмедіа двох областей. Сьогодні комунікуємо з бізнес середовищем, щоб вийти на цікаві, можливо спільні проєкти, обмінятися досвідом і вкотре усвідомити, що всі ми – українці і будуємо свою, єдину країну”, – сказала засновниця Прикарпатської Інформаційної корпорації (ПІК),  бенефіціар проєту Оксана Камінська.

IMG 1162 scaled

Вона також додала, що нові напрацювання для більш тісних зв’язків між регіонами є одним із головних завдань проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці”.

IMG 1168 scaled

На заході працювали фасилітатори-тренери, які покликані допомогти учасникам знайти відповіді на порушені питання та організувати цікаву та ефективну дискусію.

IMG 1195 scaled

На думку організаторі заходу, телеміст дає можливість  проаналізувати кращі практики в  регіонах та збудувати нові міжрегіональні бізнес-зв’язки.

Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з події:

Концепцію проєкту, в основі якого лежить єдність регіонів, розробила Громадська організація «Прикарпатська інформаційна корпорація» з підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

144755215 1042040426278418 6676930775819431909 n 1

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено