Івано-Франківськ

У Долині депутати забули, що їх обрали люди і систематично не з’являються на роботу

Вже вдруге через відсутність депутатів не відбулося 2 пленарне засідання 10 сесії Долинської міської ради.  

У Долині  3 червня депутати мали розглянути понад двісті питань земельного блоку, але вирішили не прийти до сесійної зали. Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

SESIYA

Це вже третя спроба зібрати депутатський корпус. Раніше, під час попереднього засідання, 26 травня, вдалось розглянути 5 питань, однак тоді після перерви депутати так і не  з’явились для продовження роботи. Друге засідання  мало відбутись вчора вранку о 10:00 год., однак спроба знову виявилась невдалою. Втретє проанонсували на післяобідню пору – о 13:00 год. Намагання зазнали невдачі.

“Кворуму немає. Більшість депутатів  – без зв’язку. Можу це розцінювати як свідомий саботаж. Я особисто намагався достукатись до депутатів, апелювати до їхньої свідомості та відповідальності. Люди очікують прийняття від нас рішень, і така позиція з боку багатьох депутатів є безвідповідальною”, – прокоментував ситуацію очільник Долини Іван Дирів.

Вже й жителям громади вривається терпець. Люди чекали на сесію понад півтора місяця. Хто з громадян  переоформлює, приватизовує  чи ще має якісь на розгляд сесії  документи – втрачає  час і здоров’я. Адже сесійне рішення – це лише один з документів для  вчинення подальших дій.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено