Івано-Франківськ

Суд ухвалив закрити на Прикарпатті готель “Вілла Білла”

Івано-Франківський окружний адміністративний суд розглянув позов ДСНС про порушення вимог пожежної безпеки у готелі, які є небезпечними для життя людей.

caption

На Прикарпатті Івано-Франківський окружний адміністративний суд задовольнив позов Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області щодо зупинення та заборони експлуатації будівель, які знаходяться за адресою: вул. Шевченка, 753, с. Татарів, м. Яремче, повідомляє окружний суд, пише ПІК.

“Позивач повідомив, що при проведені перевірки у сфері пожежної безпеки виявлено порушення вимог законодавства, за наслідками яких наявна реальна загроза життю та здоров’ю людей. Просив суд застосувати заходи реагування у вигляді зупинення та заборони експлуатації будівель з метою усунення порушень та забезпечення безпеки життю і здоров’ю людей, працюючих в закладі готелю “Вілла Білла”, та інших людей, які відвідують цей заклад”, – йдеться у повідомленні.

Відповідач вимоги не визнав. З виявленими недоліками під час перевірки не погодився. Рішення суду може бути оскаржене в апеляційному порядку.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено