Івано-Франківськ

Повір у себе: проєкт під такою назвою розпочала Івано-Франківська обласна служба зайнятості

На 1 червня 2021 року у службі зайнятості області зареєстрований 661 безробітний  з інвалідністю.

Івано-Франківська обласна служба зайнятості протягом червня – листопада 2021 року реалізуватиме профорієнтаційний проєкт для людей з інвалідністю «Повір у себе», повідомляє відомство, пише ПІК.

197019466 1353354561704429 1437185256013460737 n scaled

“Старт проєкту відбувся 4 червня 2021 року під час онлайн-зустрічі працівників служби зайнятості області під головуванням директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василя Цимбалюка та соціальних партнерів, які будуть залучені до проведення профорієнтаційних заходів”, – йдеться у повідомлення.

195807890 346963223495117 4277261237497588061 n 1 scaled

В онлайн-зустрічі брали участь: Микола Макар – представник урядового уповноваженого з питань людей з інвалідністю, заступник голови громадської організації людей з інвалідністю «СЛІД», Володимир Корженьовський – директор департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Андрій Магас – заступник директора Івано-Франківського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Наталія Козакевич – виконавчий директор БО «Благодійного фонду «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ», Марія Гопайнич – директор Івано-Франківського  центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

«Для забезпечення ефективної зайнятості громадян з інвалідністю, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці здійснюється комплексна система заходів, створені належні умови для їх обслуговування. Робота з даною категорією знаходиться на постійному контролі у кожного керівника філії/центру зайнятості», – зазначив В.Цимбалюк.

Заступник директора – начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Людмила Сірко ознайомила учасників онлайн-зустрічі з метою та завданнями профорієнтаційного проєкту «Повір у себе», формами його реалізації.

«Це залученням соціальних партнерів, презентації роботодавця, економічні екскурсії, міні-ярмарки, проведення панельної дискусії «Нетворкінг провідних роботодавців та осіб з інвалідністю» за участю підприємців та організацій, що мають потребу в працевлаштуванні осіб з інвалідністю, успішних осіб з особливими потребами, які започаткували підприємницьку діяльність, в т.ч. за сприянням служби зайнятості, ведення Telegram-каналу «ІФОЦЗ_ПОВІР У СЕБЕ» тощо», – сказала Людмила Сірко.

До слова, на 1 червня 2021 року у службі зайнятості області зареєстрований 661 безробітний  з інвалідністю.

Читайте також:

Двоє українських заробітчан зірвалися з п’ятнадцятого поверху у Польщі

Подвійна допомога людям: сприяє Івано-Франківський обласний центр зайнятості (ВІДЕО)

Допомога по безробіттю в Україні: скільки гривень і від чого це залежить

На Прикарпатті влаштували понад 3,5 тис. безробітних громадян

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено