Івано-Франківськ

У Долині шукають гроші на сміттєвоз

В місті сьогодні, 7 червня відбулася нарада із старостами старостинських округів.

У Долині найдовше на нараді розглядали питання придбання спеціального автомобіля для вивезення твердих побутових відходів. Наразі є частина коштів, де взяти решту суми – міркують. Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

Syniy Kolazh Moda Mizhnarodnyy ZHinochyy Den Publikatsiia dlia Instagram 1 scaled

Також обдумали можливості фінансування на проведення першочергових робіт по ліквідації наслідків повені на р. Саджава та р. Свіча Тяпчанського старостинського округу. Кошти вже були передбачені на здійснення даних заходів, однак через певні обставини їх не вдалось задіяти. Як результат – профільний заступник Андрій Курташ із спеціалістами здійснять робочу поїздку з метою повторного виділення коштів.

Звернули увагу старости на занедбані території поруч електричних підстанцій. В деяких населених пунктах вони не мають належного огородження, до них вільний доступ, покіс трави не здійснювався, і відповідно – небезпека зовсім поруч. Це питання також розглянуть повторно, уже спільно з оперативними службами. В селах – час покосу і прибирання громадських територій. Можливість залучення технічних працівників до цих робіт жваво обговорювалось, однак, так і не отримало підтримки.

Крім того, начальник відділу соціального забезпечення Олександр Горошко повідомив, що спеціалісти міської ради докладно вивчають та аналізують реєстр категорій громадян Долинської громади з метою виявлення недобросовісних випадків призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги, зокрема, що стосується догляду. До перевірки та аналізу залучать старостів старостинських округів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено