Івано-Франківськ

Мешканців села на Долинщині попереджають про часті відключення світла

З 1 липня в селі Солуків будуть тимчасові відключення електроенергії.

Мешканців села на Долинщині повідомляють про реконструкцію електромережі. Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

NA LINIYI VODY

“Відключення проведуть частково, тобто лише тих споживачів, котрі підключені до електростанцій, на яких, власне, проводитиметься ремонт або ж триватиме підключення споживачів до нових підстанцій, що дозволить поліпшити доступ електроенергії навіть до найвіддаленішого споживача”, – повідомив начальник Долинської  служби експлуатації електричних мереж філії АТ «Західна» Прикарпаттяобленерго Іван Сливчук.

Роботи триватимуть близько трьох місяців.

“Вони супроводжуються не зовсім приємними для споживачів вимкненнями електропостачання. Інколи об’ємні роботи вимагають проводити планові вимкнення декілька днів поспіль.  Та все ж енергетики намагаються не турбувати споживачів частими вимкненнями світла, а  масштабні роботи проводити поетапно, з якомога меншою кількістю відключень”, – додав Іван Сливчук.

До слова, у селі Солуків планують технічне переоснащення повітряних ліній класу напруги 0,4 кВ з застосуванням самоутримних ізольованих проводів від двох підстанцій. Це початковий етап масштабної реконструкції, яка охопить велику частину села.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено