Івано-Франківськ

На Коломийщині будують спортивний зал за 36 мільйонів гривень (ВІДЕО)

В Королівці триває будівництво модульного спортивного залу.

На Коломийщині будівництво спортивного залу розпочали у 2019 році. Про це повідомляють на сайті Коломийської районної державної адміністрації, пише ПІК.

Тоді виготовлено проєктно-кошторисну документацію та здійснено авансові платежі. Це вартувало понад 600 тис.грн. Впродовж 2020 року видатки проєкта склали більше 5 млн. грн.(більша частина, а це понад 4 млн. – кошти ДФРР, і ще більше мільйона гривень – кошти районного та сільського бюджетів). 

На 2021 рік на об’єкт передбачено близько 31 млн.грн. Тобто більше 22 млн.грн. із державного бюджету та ще близько 8 млн. грн. із місцевого бюджету. Наразі будівельна готовність по об’єкту складає біля 20%. 

Вже зведено металоконструкції модульного спортзалу, встановлено покрівельні сендвіч-панелі (75 панелей), влаштовано стяжку підлоги спортарени, довкола арени влаштовано армопояс, здійснюються роботи щодо мурування стін, земляні роботи тощо. 

“Цей спортивний зал розрахований для всіх видів ігрового спорту. Сподіваюся, що він буде корисним  як для Коломийської так і для інших громад, адже тут будуть проводитися різня спортивні заходи, свята та змагання. Наша молодь буде залучена до спорту. Ми контролюємо, щоб роботи велися якісно та були виконані вчасно”, – каже голова РДА Любомир Глушков.

Завершити будівельні роботи планують до кінця року.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено