Івано-Франківськ

В Івано-Франківську дві центральні вулиці хочуть зробити пішохідними (ФОТО)

Йдеться про вулиці Крушельницької та Курбаса.

В Івано-Франківську кожного дня на вказаних вулицях паркуються близько 40 автомобілів, які створюють незручності мешканцям прилеглих будинків. Про це пише ПІК із посиланням на Суспільне Карпати.

В Івано-Франківську дві центральні вулиці хочуть зробити пішохідними (ФОТО)

Автівки знижують туристичну привабливість цих вуличок, часто перекривають виїзди з двору та ускладнюють довіз товару місцевим підприємцям.

“У нас немає грошей на капремонт, але ми можемо зробити те, що є, і просто забрати ці автомобілі – ми плануємо це зробити. Ми з мешканцями поки що радимося. Хочемо їх підготувати до цього, щоб для них це не стало сюрпризом. Найближчими днями ми все-таки плануємо підняти боларди, які встановлені – єдине, стовпчики треба буде доставити. Щоб дані вулиці вже зробити пішохідними”, – каже директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак.

 Думки подружжя Василя і Олена Бєльчак щодо створення нової пішохідної зони в середмісті розділилися. Василь каже, що для нього — це не проблема – він паркуватиметься в іншому місці. Натомість Олена прагне більш виваженого рішення.

В Івано-Франківську ще дві вулиці стануть пішохідними

“Якщо якусь частину зроблять пішохідною, то також потрібно подумати і про людей, які їздять за кермом. Я думаю, це має бути зважене рішення. Ми не проти того, щоб збільшувати пішохідну зону. Але дайте нам паркувальні місця. Не так, щоб це було десь за кілька кілометрів, щоб було ускладнено дійти до центру”, – зазначає пані Олена.

Загалом ж люди вважають, що треба збільшувати паркувальні місця.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено