Івано-Франківськ

Франківській суд відклав розгляд справи щодо підозри у хабарі менеджерки “UA:Карпати” (ФОТО)

У Івано-Франківському міському суді триває розгляд кримінального провадження щодо менеджерки “UA: Карпати” Наталії Кияницької.

Нагадаємо, на початку минулого року працівники Служби безпеки України провели обшуки в Івано-Франківській філії «Суспільного» та затримали менеджерку, яка, як повідомили у відомстві, вимагала хабарі у працівників за призначення щомісячних премій та надбавок до зарплати.

СБУ не повідомляло імені затриманої, однак, як з’ясувалося, йшлося про Наталію Кияницьку. Її затримали у службовому кабінеті під час отримання хабаря. Сума коштів, яку вимагала менеджерка, й досі невідома.

kuyanyzka 6311

На обшуки та затримання менеджерки «UA:Карпат» відреагувало керівництво «Суспільного». За їхніми словами, вони ухвалять відповідні заходи щодо винних осіб, якщо неправомірні дії співробітниці філії будуть підтверджені.

У понеділок, 14 червня, в Івано-Франківському міському суді мало відбулось засідання у справі менеджерки, яку досудове слідство підозрює у вчинені кримінального злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (“одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду для себе за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища“).

Вивчивши надані клопотання та заслухавши думки сторін, Івано-Франківський міський суд ухвалив призначити дане кримінальне провадження до розгляду по суті.

Втім, засідання сьогодні не відбулося через відсутність захисників Кияницької. Як з’ясувалося, один з них – у відпустці.

Більше подобиць – згодом.

Нагадаємо, у Франківську за хабар засудили посадовця Управління Держпраці.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено