Івано-Франківськ

Смертельна ДТП з українцями в Румунії: останні подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

Один пасажир загинув на місці ДТП, ще одна жінка померла у лікарні.

photo 2021 06 14 18 21 30 scaled

Купа брухту й розкидані по дорозі речі — це все, що залишилося від пасажирського автобуса. Сила зіткнення була такою  потужною, що його навіть перекинуло. Автобус прямував із України до Чехії. Аварія сталася напівдорозі — у Румунії, неподалік угорського кордону. Один пасажир загинув на місці.

Коли ми прибули, то вже побачили, що одна людина загинула. Ще троє серйозно травмувалися. В однієї з пасажирок зупинилося дихання й медики намагалися її реанімувати“, — розповіли у місцевій поліції.

Жінку ушпиталили, утім врятувати її життя так й не вдалося. Наразі у лікарні перебуває ще двоє наших громадян.

photo 2021 06 14 18 20 15 2 scaled

Водій вантажівки розповідає, що ближче до пункту пропуску утворилася величезна черга з автівок, рух уповільнювався й схоже, кермувальник автобуса не устиг на це зреагувати.

Я бачив, що попереду мене купа машин, я почав скидати  швидкість, увімкнув аварійне світло. Потім почув шум й зрозумів, що сталася аварія“, — розповів він.

Водія автобуса уже затримано. Наразі він дає свідчення й розповідає свою версію трагедії. За попередньою інформацією, він не впорався з кермуванням, а тому й врізався у вантажівку, що рухалася попереду. Чи перевищував водій швидкість й наскільки справним був сам транспортний засіб — з’ясовує поліція.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено