Івано-Франківськ

У Калуші знайшли зброю та наркотики у п’яного водія (ФОТО)

Правоохоронці Івано-Франківщини за порушення ПДР зупинили нетверезого водія автомобіля «Volkswagen Passat».

Немає опису світлини.

Окрім того, в автомобілі порушника поліцейські виявили зброю, набої та речовину, схожу на наркотичний засіб. За даними фактами розпочато кримінальні провадження, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

11 червня близько восьмої години ранку по вулиці Січових Стрільців, що в Калуші, працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Volkswagen Passat» під керуванням 37-річного місцевого мешканця.

“Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили, що чоловік підозріло себе поводить і нервує. Стан водія викликав у поліцейських підозру, що він може знаходитись в алкогольному чи наркотичному сп’янінні, проте на місці та в медичному закладі пройти огляд молодик відмовився. На нього поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП”, – йдеться у повідомленні.

Опісля правоохоронці провели поверхневу перевірку транспортного засобу згідно з ЗУ «Про Національну поліцію». Як результат, виявлено предмет схожий на пістолет, набої, а також таблетки білого кольору схожі на наркотичний засіб «Субітекс». На місце було викликано слідчо-оперативну групу для документування правопорушення.

Усе виявлене правоохоронці направили на проведення експертизи.

За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Проводиться слідство.

200387358 6100607489979840 5675244978791215627 n scaled

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено