Івано-Франківськ

Стали відомі деталі масштабного наркобізнесу двох мешканців Калуша: пігулки отримували з Євросоюзу ФОТО)

Щомісячний оборот від продажу таблеток Subutex становив понад мільйон гривень.

DBN narko 11 06 21 2 scaled

Як повідомляла сьогодні ПІК з посиланням на інформацію пресслужби Івано-Франківської обласної прокуратури, на Прикарпатті перекрили масштабний канал постачання наркотичних таблеток Subutex. Згодом більш детальне повідомлення про цей факт поширила Національна поліція України, повідомляє ПІК.

“Злочинним «бізнесом» займалися двоє мешканців міста Калуш: раніше судимий за хуліганство, розбійні напади 44-річний чоловік, який має зв’язки з “кримінальним світом”,  та його 33-річний товариш. Нарковмісні пігулки реалізовували виключно оптовим збувачам великими партіями на території Івано-Франківської, Львівської, Хмельницької та Чернівецької областей, які вже, своєю чергою, збували місцевим наркодилерам”, – інформує Нацполіція.

Також повідомляє, що зловмисники збували пігулки за різними цінами, від 200 до 400 гривень, залежно від кількості. А вже в інших регіонах місцеві дрібні збувачі – за 550-650 гривень. Щомісячний оборот від продажу становив понад мільйон гривень.

“Вони налагодили схему збуту нарковмісних пігулок з країн Євросоюзу. Збували  таблетки виключно оптовими партіями на території чотирьох областей. Аби не потрапити в поле зору правоохоронців, використовували різні методи конспірації: від розвідки обумовленого місця зустрічі з потенційним клієнтом до використання карток різних мобільних операторів, зокрема й іноземних держав”, – йдеться у повідомленні Нацполіції.

Наркодилерам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській та Хмельницькій областях Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції спільно з працівниками управління СБУ, слідчими обласного главку та під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури задокументували діяльність двох чоловіків, які налагодили постачання з-за кордону нарковмісних пігулок  та збут їх на території області та інших регіонів держави.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено