Івано-Франківськ

На Прикарпатті перекрили масштабний канал постачання наркотичних таблеток Subutex (ФОТО)

Задокументували численні факти збуту наркотичних засобів на загальну суму понад 200000 грн, вилучено 1100 таблеток Subutex, 3 автомобілі, грошові кошти.

Bez nazvanyya 1 1 scaled

На Прикарпатті за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури викрито групу осіб, які постачали в особливо великих розмірах на територію області наркотичні засоби та в подальшому збували їх у різні регіони України (ч. 1 ст. 307,   ч. 3 ст. 307 КК України), повідомляє пресслужба обласної прокуратури, пише ПІК.

“За даними слідства, двоє жителів області організували та контролювали канал постачання з країн Європи наркотичних таблеток Subutex із приховуванням від митного контролю. В подальшому наркотики  збували виключно оптовим покупцям великими партіями «з рук у руки» або за допомогою служб доставки. Клієнтами наркоділків були оптові покупці на території області та з інших регіонів України”, – йдеться у повідомленні.

Bez nazvanyya 3

В ході проведення невідкладних слідчих розшукових дій задокументовали численні факти збуту наркотичних засобів на загальну суму понад 200000 грн, вилучено 1100 таблеток Subutex, 3 автомобілі, грошові кошти та інші докази причетності вказаних осіб до вчинення злочинів.

Фігурантів, один з яких, до слова, є раніше судимим за ряд злочинів, правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі їм повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У прокуратурі зазначають, що операція з викриття протиправної діяльності проводилась прокурорами спільно із працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській та Хмельницькій областях Департаменту боротьби з наркозлочинністю  Нацполіції України, Слідчого управління Головного Управління Нацполіції в області та Управління СБУ в області.

“Як з’ясувалося, злочинним «бізнесом» займалися двоє жителів міста Калуш: раніше судимий за хуліганство, розбійні напади 44-річний чоловік, який має зв’язки з “кримінальним світом”, і його 33-річний товариш”, -повідомляє пресслужба Нацполіції.

Також повідомляють, збували пігулки за різними цінами в залежності від кількості – від 200 до 400 гривень, а вже в інших регіонах місцеві дрібні торговці – по 550-650 гривень. Щомісячний оборот від продажів склав більше мільйона гривень.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено