Івано-Франківськ

Офіс президента планує змінити голову Івано-Франківської ОДА

Є думка, що він нічого не робить.

andrey boichuk scaled

Офіс президента хоче замінити голів Сумської та Івано-Франківської обласних державних адміністрацій, повідомляє UA.NEWS.

Сьогодні Кабінет міністрів уже погодив призначення нового очільника Сумської ОДА. На цю посаду пропонується призначити Дмитра Живицького.

«У Сумській області скандальна історія, глава ОДА Василь Хома переметнувся до табору ОПЗЖ. В Івано-Франківську Андрій Бойчук (на фото) взагалі нічого не робить. У Чернігівській області схиляються до того, щоб звільнити Ганну Коваленко, але поки немає остаточного рішення, коли і хто буде замість неї», – зазначив співрозмовник видання.

Нагадаємо, президент Зеленський призначив Андрія Бойчука головою Івано-Франківської ОДА 24 грудня минулого року. А вже на початку січня він призначив позаштатних радників.

Як з’ясувалося, у Бойчука найнижча зарплата серед усіх керівників обладміністрацій – 45 тис. 643 грн.

До слова, очільник Прикарпаття задекларував дві квартири загальною площею 118,1 кв. м та одну земельну ділянку на 1,2 тис кв. м. Також у декларації чиновник записав одне нежитлове приміщення на 149,7 кв. м. Серед транспортних засобів у Бойчука є Skoda Fabia 1.4, 2006 р. в. та мотоцикл (мопед) BMW K1200S, 2007 р. в.

Родинні доходи, зокрема подарунки за рік сягають 832 тис. грн. Також у чиновника є рахунки в банках на 104,4 тис. грн та два долари. Готівкою він зберігає 280 тис. грн, 15 тис. євро та 176 тис. дол.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено