Івано-Франківськ

Бурштинський енергетичний коледж святкує почесний ювілей (ФОТО)

З далекого 1966-го Бурштинський енергетичний фаховий коледж ІФНТУНГ став відомим не тільки в Україні, але й за його межами.
Бурштинський енергетичний коледж відсвяткував почесний ювілей

Колектив коледжу та гості свята

Бурштинський енергетичний фаховий коледж  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу урочисто відзначив свій 55-тирічний ювілей, пише ПІК.

На площі перед навчальним закладом зібралися – викладацький склад на чолі з директором Олександром Джурою, духовенство, міський голова  Василь Андрієшин з  представниками депутатського корпусу, директор ДТЕК Бурштинська ТЕС Валерій Хом’яков. Прийшли і приїхали випускники коледжу – декілька поколінь великої родини енергетиків та почесні гості з вітаннями і нагородами для колективу коледжу.

Бурштинський енергетичний коледж відсвяткував почесний ювілей

Урочистий молебень

Бурштинський енергетичний коледж відсвяткував почесний ювілей

Міський голова вітає ювілярів

Перед присутніми виступив доктор філософських наук, професор, заслужений працівник освіти України, директор Бурштинського фахового енергетичного коледжу  Олександр Джура.

Бурштинський енергетичний коледж відсвяткував почесний ювілей (ФОТО)

Вітальне слово директора

Олександр Джура зазначив:

“Бурштинський коледж завжди готував інтелектуальну і духовну еліту нації. Його випускники працюють в усіх сферах народного господарства України, багато з них займають високі посади в енергетичній галузі нашої держави. І це наш професійний внесок у розбудову України”.

Свою історію коледж розпочав у далекому 1966 році як філіал Київського енергетичного технікуму. Зараз це  вищий навчальний заклад І-ІІ-ІІІ рівнів акредитації, де працюють високопрофесійні фахівці: педагоги та науковці. А студенти, завдяки дуальній формі навчання, ще до отримання дипломів успішно працюють в енергетичній сфері.

У численних привітаннях, які надходять у ці дні на адресу енергетичного коледжу, люди бажають його колективу нових успіхів у підготовці кваліфікованих кадрів для української енергетики та стійко триматися серед кращих фахових закладів професійної освіти в Україні.

Читайте також:
Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено