Івано-Франківськ

Перейняли естафету: у Гошеві зібрали 858 кілограмів скла (ФОТО)

Добру ініціативу із здачі скла трохи раніше вже розпочали у Великотур’янському старостинському окрузі. 

Перейняли естафету й інші села Долинської громади, зокрема Гошів. Пункт збору скла та склотари – адмінбудинок старостинського округу (сільської ради). Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

“Вага скла становила 858 кг, але взяли його по 0.55 коп, оскільки скло, пляшки були брудні, також в мішках було і сміття. Тож, всього на перший раз ми виручили 472.00 грн. Пропоную ці кошти накопичувати, щоб закупити контейнери для сортування сміття. Маю таке бачення, громаді ж пропоную долучатись та подавати ініціативи, пропозиції. А поки – привозьте скло та склотару знову”, – розповідає староста Гошівського округу Ірина Диндин.

До слова, скло — унікальний матеріал, який обертається в замкнутому циклі. Інакше кажучи, його можна переробляти нескінченну кількість разів без втрати якості.

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: гроші

На зображенні може бути: текст «71% 11:02 зателефонувати смттевий контейнер (бак), WEBER, нимеччина, 120Ð новинка скло Wtet alogi stic prom.ua смиттевий контейнер (бак), WEBER, нимеччина, 120Ð в наявност опт роздрб 1 100 грн. зателефонувати купити»

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено