Івано-Франківськ

Не такий страшний вовк, як його малюють: Віталій Федорів про спільні зусилля влади і населення

Сьогодні, 18 червня, заступник Івано-Франківського міського голови Віталій Федорів провів онлайн-прийом.

Не такий страшний вовк, як його малюють: цим відомим прислів’ям Віталій Федорів охарактеризував роботу з питань інтеграції сіл Івано-Франківської міської територіальної громади протягом минулих тижнів, інформує ПІК.

Не такий страшний вовк, як його малюють: Віталій Федорів про спільні зусилля влади і населення

Зокрема, була проведена робота щодо очищення від сміття однієї локації на річці Ворона в селі Підпечери.

“І ця ситуація свідчить про те, що не такий страшний вовк, як його малюють. Якщо об’єднати зусилля влади і населення, комунальних підприємств, то можна робити хороші речі. Такі, які були зроблені у селі Підпечери, де протягом двох днів звільнили річку Ворона від великого засмічення”, – зазначив заступник міського голови.

Крім того, у селах Драгомирчани і Підпечери роблять підмостку біля ЦНАПів. Багато сіл громади отримали цемент для облаштування площадок для сміття біля кладовищ.

Також Віталій Федорів додав, що радники міського голови отримали доручення протягом липня-серпня організувати у населених пунктах громади збори села.

“Ми хочемо більше знати, що турбує людей. Що потребує громадськість в першу чергу для упорядкування своїх населених пунктів”, – додав Федорів.

Заступник міського голови привітав усіх з прийдешнім святом Трійці, а також з Днем медичного працівника і Днем батька. А враховуючи таке співпадіння приводів пригубити, закликав водіїв Івано-Франківської територіальної громади на час Зелених свят не сідати за кермо у стані алкогольного сп’яніння .

 “Звертаюся до всіх водіїв. Якщо Вам у ці святкові дні прийдеться випити чарку, то не сідайте за кермо. Закликаю всіх бути відповідальними за своє життя і чуже життя”, – наголосив пан Віталій.

Детальніше його онлайн прийом можна переглянути тут.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено