Івано-Франківськ

У Ворохті та Рожневі будують мости (ФОТО)

Довжина одного моста - 18,5 погонних метра, довжина другого - 108,7 м.

1 2

У поточному році за кошти з Державного бюджету на дорогах державного значення Івано-Франківської області будують два мости: на км 16+391 а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський біля Ворохти, та на км 28+750 а/д Т-09-09 Снятин – Косів – Старі Кути у селі Рожнів, повідомляє служба автомобільних доріг (САД) Івано-Франківської області, пише ПІК.

“На мосту біля Ворохти через річку Мачура будуємо міст довжиною 18,5 пог. м. Тут влаштовано дві берегові опори. Найближчим часом розпочнеться монтаж залізобетонних балок.   На мосту в Рожневі через річку Рибниця довжиною 108,7 пог. м забетоновано підферменники, влаштовано частину підпірної стінки на підходах до мосту. Замовлено балки на влаштування п’яти прогонів мосту”, – йдеться у повідомленні САД.

3

Роботи тривають у рамках Національного проекту «Велике будівництво». Фінансування – із Держбюджету. Підрядна організація – ТОВ «ПБС».

Замовник робіт – Служба автодоріг в Івано-Франківській області, яка здійснює технагляд за дотриманням технологічного процесу.

Технагляд за дотриманням технологічного процесу здійснюють ТОВ «Незалежна інжинірингова компанія» та ДП «Дорожній контроль якості».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  уFacebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено