Івано-Франківськ

На Прикарпатті через пожежі чоловік отримав опіки, 11-річна дівчинка у лікарні

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Пожежа

Фото ілюстративне

За минулу добу в області зареєстрували 4 пожежі.

20 червня о 06.00 год. у м. Калуш, на вул. Литвина виникла пожежа квартири на 5 поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку, на площі 15 м.кв.

Врятували 11-річну дівчинку, яку з діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізували до Калуської центральної районної лікарні. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 17.57 год. у с. Кривець, Солотвинської ТГ, Івано-Франківського району, на вул. Івасюка виникла пожежа покрівлі господарської будівлі.

“Вогонь знищив покрівлю, стіни стайні та частково стодоли, господарський інвентар, 1 тону сіна, речі домашнього вжитку на загальній площі 25 м.кв. На пожежі врятували житловий будинок. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються”, – йдеться у повідомленні.

О 22.23 год. у смт. Солотвин, Солотвинської ТГ, Івано-Франківського району, в ур. Борода виникла пожежа побутового сміття на відкритій території на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 02.42 год. у с. Пшеничники, Тисменицької ТГ, Івано-Франківського району, на вул. Франка виникла пожежа кімнати на 2-му поверсі 2-х поверхового житлового будинку. Вогонь пошкодив підлогу, матрац та речі домашнього вжитку на площі 2 м.кв.

“На пожежі отримав опіки верхньої правої кінцівки 58-річний чоловік, який після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. На пожежі врятували житловий будинок. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено