Івано-Франківськ

На Тернопільщині міський голова зробив собі візитки з в’яленим м’ясом (ФОТО)

Візитки у вигляді в'яленого м'яса призначені лише для спеціальних гостей.

На Тернопільщині міський голова Копичинців Богдан Келічавий свої контактні дані він розмістив не на традиційних паперових візитках, а на вакуумних пакетиках із в’яленим м’ясом. Про це пише ПІК з посиланням на ZAXID.NET

На Тернопільщині міський голова зробив собі "м'ясні" візитки (ФОТО)

Мерія Копичинців вирішила популяризувати свою громаду як ковбасну столицю України, оскільки на території міста розміщено близько десяти великих та малих підприємств, які займаються виготовленням м’ясної продукції.

“Ми хочемо розвивати гастрономію в нашій громаді. В нас є багато підприємств, які виготовляють ковбасні вироби. І саме цим ми можемо привабити туристів в Копичинці та потенційних інвесторів. Наше місто може стати ковбасною столицею України. Тому я подумав, а чому б не зробити такі оригінальні візитки і не наклеїти на м’ясо свою контактну інформацію”, – каже очільник Копичинців.

Наразі виготовили лише 30 штук таких візиток і кілька із них уже роздали. Мер зберігає візитки у холодильнику для особливих гостей.

Він також додав, що іноземним делегаціям у Копичинцях планують вручати фуд-бокси з місцевою ковбасою.
“Подібні візитки ми хочемо також виготовити для цілої Копичинецької громади. Але це вже не буде шматочок в’яленого м’яса, а це будуть цілі фуд-бокси. Там ми запакуємо смачні продукти, котрі виготовляються в нашій громаді. Це і ковбаси, медову пасту та інше. Вони будуть оформлені нашим логотипом. І такі бокси ми роздаватимемо для іноземних делегацій”, – додає Богдан Келічавий.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено