Івано-Франківськ

Нацгвардійці чергуватимуть на курортах західної України

Вони вже приступили до патрулювання курортних місць.

Нацгвардійці охоронятимуть громадський порядок на прибережних територіях сіл Світязь, Мельники та урочища Гряда на Волині. Окрема увага зосереджуватиметься на безпеці дітей під час літнього відпочинку. Відтак, вони будуть стежити за дотриманням порядку на території дитячого табору «Супутник», що розташований на Світязі. Про це повідомляють на сайті Міністерства внутрішніх справ України, пише ПІК.

Гвардійці чергуватимуть на курортах західної України: для чого?

Також нацгвардійці нестимуть службу у Верховині на Івано-Франківщині, поблизу озер Міського та Німецьке в Івано-Франківську й на території реабілітаційно-оздоровчого комплексу  «Біле озеро» на Рівненщині.

У МВС також зазначають, що з настанням курортного сезону до місць масового відпочинку прямує велика кількість людей охочих оздоровитись, але на жаль, де є велика кількість туристів там, за статистикою, є й особи, які не цураються в незаконний спосіб покращити своє матеріальне становище чужим коштом. Саме тому в місцях масового відпочинку громадян будуть нести службу військовослужбовці Національної гвардії України.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено