Івано-Франківськ

Слідчі з’ясовують, як земля у центрі Львова стала власністю директора будівельної компанії (ФОТО)

Земельна ділянка належить до комунальної власності та відповідно до висновку експерта вартує понад 4,6 млн грн

image 20210702154559 2 scaled

У Львові зафіксували незаконне привласнення землі у центрі міста – підозрюють директора будівельної компанії, повідомляє Пресслужба Львівської обласної прокуратури, пише ПІК.

image 20210702154547 1

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 50-річному львівському підприємцю за фактами шахрайства в особливо великих розмірах, вчинені правочину з майном, одержаним внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації доходів, підробленні офіційного документа та його завідомого використання (ч. 4 ст. 190, ч. 1 ст. 209, ч.ч. 3, ст. 358 КК України).

“За даними слідства, чоловік, використовуючи підроблений Державний Акт про право приватної власності на землю, незаконно отримав земельну ділянку площею 0,10 га у центральній частині міста Львова. А задля легалізації, вніс її до статутного капіталу товариства, у якому він є засновником і директором. Земельна ділянка належить до комунальної власності Львівської міської ради та відповідно до висновку експерта її вартість становить понад 4,6 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі дії тривають, встановлюється причетність інших осіб до вчинення вказаного кримінального правопорушення. За клопотанням прокурора накладено арешт на вищезгадану землю, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено