Івано-Франківськ

Ми повинні відзвітувати: Андрій Шевченко відповів, чи піде у відставку після поразки у Римі

Очільник збірної України провів прес-конференцію після матчу 1/4 фіналу Євро-2020 із командою Англії (0:4).

shevchenko pres 09 06 1 min

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, чи залишиться він на своїй посаді після розгромної поразки на Євро-2020, повідомляє офіційний сайт УАФ, пише ПІК.

“Зараз чемпіонат для нас закінчився. Ми повернемося до Києва, підведемо підсумки, відзвітуємо за виконану роботу. Як УАФ повинна буде приймати рішення, так і я. На це є час, ніхто нікуди не поспішатиме. Ми повинні відзвітувати за проведений турнір”, – сказав він.

Шевченко також відповів на питання, наскільки добряче виглядала збірна Англії.

“Англія зіграла дуже прагматично, на своїх сильних сторонах. Вона скористалася нашими помилками, чудово діяла на другому поверсі. Суперник загалом контролював гру. Ми припустилися помилок і не змогли нічого протиставити опоненту. Часом у грі в нас виникали хороші епізоди, але ми не доводили їх до кінця. Англія сильна й індивідуально, і як команда, у неї чудовий тренер. Англійці дісталися до півфіналу, і я бачу цю збірну у фіналі”.

630 360 1625406279 7281

На цей час українську команду уже зустріли вболівальники у Києві.

До слова, нинішній контракт з Андрієм Шевченком, підписаний зі збірною України, закінчується в кінці 2022 року.

Нагадаємо, в суботу, 3 липня, збірна України програла збірній Англії на стадіоні в Римі з рахунком 0: 4. Як писала ПІК, забити гол престижу не вдалося. Таким чином підопічні Андрія Шевченка завершили виступ у турнірі на етапі 1/4 фіналу. Далі Англія зустрінеться в півфіналі з Данією, а Іспанія поміряється силами з італійської збірної. Матчі пройдуть 6 і 7 липня.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено