Івано-Франківськ

Не мають повноважень: Франківська обласна рада відповіла протестувальним з Рожнятівщини

9 липня мешканці Рожнятівської та Спаської ТГ пікетували під Івано-Франківською ОДА із вимогою виділити гроші на ремонт дороги "Рожнятів-Липовиця".

Сесія обласної ради 09.07.2021

О 10:00 розпочалася сесія обласної ради, на якій представники учасників акції виступили із вимогою дану ділянку дороги включити до першої черги, пише ПІК.

“Дорога “Рожнятів-Липовиця” у жахливому стані і потребує ремонту, як і інші. Вона веде до чудових краєвидів та прекрасних сіл, які мають великий потенціал. Але без належної інфраструктури люди не мають можливості розвиватися і не мають перспективи тут, в Укрїні”, – зазначила депутатка Івано-Франківської обласної ради від Рожнятівської ГТ Євгенія Бардяк.

Від імені громади також виступив житель села Погорілець Роман:

“Ми вимагаємо, щоб дорога “Рожнятів-Липовиця” перейшла у першу чергу і її ремонт відбувся у 2021 році. В іншому разі ми продовжимо протестувати”.

Відповідь голови обласної ради була досить лаконічна. За словами Олександра Сича, облрада не має повноважень для розгляду даного питання.

“Вам потрібно звертатися до Івано-Франківської ОДА. Ми надали вам слово для того, щоб вас почула обласна державна адміністрація”, – зазначив Олександр Сич.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено