Івано-Франківськ

У Франківську розпочалася сесія обласної ради: що цікавого розглянуть депутати (ФОТО)

У п'ятницю, 9 липня, в Івано-Франківську розпочала свою роботу сьома сесія обласної ради восьмого демократичного скликання.

IMG 1511 scaled

Кредитні гроші на дороги та виконання обласного бюджету – головні питання сесії, на яку зібралися 63 депутати, повідомляє ПІК.

Зокрема, мова йде про перше в історії запозичення у розмірі 300 мільйонів гривень на інтенсивний ремонт автошляхів Івано-Франківщини. А сам кредит планують гасити не за кошти обласного бюджету, а з наступних надходжень дорожнього фонду.

Окрім того, народні обранці з Прикарпаття розглянуть під час сесії чимало змін щодо обласних програм. Зокрема, стосовно надзвичайних ситуацій в області. На це матимуть п’ять років.

Є декілька важливих програм, які, без перебільшення, надважливі для Прикарпаття з уваги на наші кліматичні умови. Зокрема, щодо повеней. Раніше в нас діяла програма щодо руслоочисних робіт. Але п’ять років тому вона була нами ліквідована, за поданням прокуратури. І населені пункти громади дуже від цього потерпали, адже збитки від наслідків повеней оцінюються в десятки мільйонів гривень“, – зазначив голова обласної ради Олександр Сич.

ПІК пропонує вашій увазі фоторепортаж із сьомої сесії облради восьмого демократичного скликання:

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено