Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 12 – 18 липня

Близнюкам астрологи віщують грошовий тиждень, а Левам радять звернути увагу на своїх дітей.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled 1

Ваш гороскоп на тиждень сповнений прогнозів та підказок, які варто враховувати. Це у ваших інтересах, пише ПІК.

  • ОВЕН

Важливою стає тема встановлення власного авторитету, боротьби за статус, як на роботі, так і в сім’ї. Керівництво може тиснути на вас і примушувати робити те, що вам абсолютно не хочеться, тому треба шукати компроміси.

Зверніть увагу на дітей, особливо в понеділок і вівторок, бо вони, зі свого боку, також можуть вийти з-під контролю. Найбільш складним періодом буде понеділок-вівторок, а також вихідні.

  • ТЕЛЕЦЬ

Можлива поїздка за грошима. З’явиться певна необхідність переміщення, яка пов’язана з вирішенням фінансових питань. Через світогляд будуть виникати суперечки, зокрема конфлікти можуть спалахнути з близькими людьми.

У стосунках з партнерами можливий спалах пристрасті та романтики, але, в той самий час, можуть виринути давні проблеми. Будьте уважними та обережними під час спілкування.

  • БЛИЗНЮКИ

Це грошовий тиждень. Вас чекають вдалі угоди, договори, а також можливе надходження грошей за давно виконану роботу. Крім того, можна розраховувати на вдалі контракти на майбутнє.

У цей період вам легше досягати цілей. Головне, в чому ви можете себе проявити, це інтелектуальна робота, творчість, передача знань. Також це хороший тиждень для відпочинку та хобі.

  • РАК

Тиждень підходить для того, щоб закріпити свою репутацію, презентувати себе. Також варто брати участь у світських заходах.

Однак будьте обережними з партнерами. Вам не варто в цей період тиснути. Краще давати м’яку відсіч, якщо відчуваєте тиск з боку партнера. Старайтесь володіти собою, не забувайте про толерантність.

  • ЛЕВ

Зверніть увагу на стан здоров’я, не перенавантажуйтесь, давайте собі час на відпочинок. До вас можуть прийти за підтримкою близькі, тому не залишайте їх без уваги.

Також зверніть увагу на дітей. Крім того, це хороший час, щоб показати себе. У цей період можливі приємні знайомства, але не довгострокові.

  • ДІВА

У Дів чудовий тиждень (особливо його початок) для того, щоб засвітитися в суспільстві, поділитися своїми ідеями, заручитися підтримкою однодумців, зібрати потрібну команду. Може з’явитися можливість для укладення вигідного договору, який передбачає додатковий заробіток.

Однак у цій активності не варто забувати про себе. Вам потрібно стежити за своїм харчування і за тим, що ви п’єте на світських заходах.

  • ТЕРЕЗИ

Буде творчий тиждень, який підходить для спілкування з великою кількістю людей. Також це хороший період, щоб привернути прихильників до своєї ідеї. Ви можете виблискувати цього тижня.

Однак не варто забувати про свої близьких. А також зверніть увагу на те, як ви витрачаєте гроші. Проте значну кількість коштів ви можете витратити на розваги.

  • СКОРПІОН

Не варто розслаблятися, ще потрібно підчистити хвости. Це чудовий тиждень для відпочинку, поїздок, подорожей.

Але будьте обережними за кермом, бо в дорозі можуть бути ситуації, які вимагатимуть додаткової уваги (особливо з 16 до 18 липня). Початок тижня підходить для укладання договорів, а також для примирення з партнерами.

  • СТРІЛЕЦЬ

Нарешті ви можете вирушити в поїздку. Однак досі залишається ймовірність певних пригод у поїздках. Якщо ви вирушаєте в далеку поїздку, то намагайтеся, щоб ваші кошти перебували на кількох банківських картках.

Це прекрасний час для відновлення стоунків з близькими. Також це гарний період для партнерських взаємин.

  • КОЗЕРІГ

Ви можете відчути напруженість цього тижня, особливо у стосунках з партнерами -як особистими, так і діловими. Зверніть увагу на свої сильні якості: вміння вибудувати розмову, враховуючи емоційний стан іншої людини.

Не варто цього тижня брати в борг, а також погоджуватися на додаткові зобов’язання. Однак можуть надходити цікаві пропозиції, але потім вам буде складно повертати борги.

  • ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв це може бути прибутковий тиждень. Робота вам буде приносити задоволення. Це гарний час для вибудовування особистих стосунків.

Може з’явитися хтось дуже цікавий у вашому оточенні, проте немає впевненості, що це надовго. Хоча певне задоволення від спілкування з іншими людьми ви отримаєте.

  • РИБА

Ви здатні встановити довірчі стосунки з будь-якою людиною. Особливо зверніть увагу на кохану людину, на дітей, бо вони зараз цього вимагатимуть.

Саме в цій сфері можуть виникати конфлікти, але у вас вийде їх пом’якшити. Це також гарний тиждень, особливо його початок, для укладення договорів та романтичних взаємин.

Zakohani 1 1

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено