Івано-Франківськ

Паломництво до Зарваниці: лікарі з Долинщини взяли участь у Всеукраїнській прощі (ФОТО)

Долаючи усі труднощі, вносячи зміни на роботі, повний автобус лікарів з Долини та околиць вирушив у мандрівку до Зарваниці.

Паломництво до Зарваниці: лікарі з Долинщини взяли участь у Всеукраїнській прощі. ФОТО

По дорозі отець Ігор Ліпчанський, капелан лікарень міста Долина зробив екскурсію до Івано-Франківської Духовної семінарії, пише ПІК з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

Там медики коротко почули про формацію майбутніх священнослужителів та помолилися в каплиці семінарії свщм. Йосафата за добрі і чисельні покликання до священства.

Прибувши на місце, прочани відвідали храми, хресну дорогу, копію Єрусалиму, окунулися в купелі, користали з Таїнства сповіді, а ввечері мали нагоду побути на зустрічі з Блаженнішим Святославом з молоддю.

Згодом молилися Вечірню, Літургію, йшли походом з чудотворною іконою та свічками до джерела, під спів та музику оркестру, молилися Молебень – і це все з десятками тисяч інших прочан з України та світу.

“Цю захоплюючу атмосферу “Марійської ночі” не передати словами, а враження мабуть залишаться на все життя. Кожен з учасників прощі міг роздумати над своїм професійним покликанням, ставленням до пацієнтів та шукати відповіді на важливі фундаментальні питання”, – йдеться на сайті.

Переповнені враженнями під спів “Чудотворна Діво Маріє, витай, витай, наша надіє” щасливі медики поверталися додому, а дехто одразу на місце праці до свого лікувального закладу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено