Івано-Франківськ

На Надвірнянщині говорили про проблеми Лоївського округу (ФОТО)

Представники місцевої влади продовжують їздити по територіальних округах громади.

На Надвірнянщині говорили про проблеми Лоївського округу (ФОТО)

На Надвірнянщині в Лоївському окрузі першочерговими завданнями на найближчий час визначили встановлення пандуса у приміщенні фельдшерсько-акушерського пункту та забезпечення необхідних параметрів мікроклімату закладу у опалювальний період, з метою створення комфортних умов для роботи і прийому пацієнтів. Про це у соцмережі повідомив міський голова Надвірної Зіновій Андрійович, пише ПІК.

На зображенні може бути: 14 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні

Під час запланованого прийому мешканців округу обговорили чимало питань, що стосувались впорядкування та ремонту вулиць, зміни графіку маршрутних перевезень у вихідні, належної організації роботи Будинку культури.

“Поводження із побутовими відходами – одне із проблемних питань громади та Лоївського старостинського округу, зокрема. Дуже важливо змінити психологію жителів та забезпечити належне поводження із побутовими відходами, адже вже визначено виконавців послуг з поводження з побутовими відходами, триває укладення угод щодо вивозу сміття”, – йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

Не зважаючи на обмежений фінансовий ресурс громади, на сьогодні у цьому старостинському окрузі заплановано капітальний ремонт системи вуличного освітлення, поточний ремонт вулиць Романюка, Миру, Лісова, Стуса та Коцюбинського та розширення і поглиблення водовідвідних канав округу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено