Івано-Франківськ

На Надвірнянщині обговорювали проблемні питання Верхньомайданського округу (ФОТО)

Представники місцевої влади з мером Надвірної Зіновієм Андрійовичем їздили у Верхньомайданський округ.

На Надвірнянщині обговорювали проблемні питання Верхньомайданського округу (ФОТО)

На Надвірнянщині обговорювали проблемні питання та окреслили перспективи розвитку даного округу. Про це повідомляють на сайті Надвірнянської міської ради, пише ПІК.

  • Зокрема, йшлося про можливість відкриття аптечного пункту в приміщенні ФАПу  та встановлення графіку прийому громадян сімейним лікарем у певні визначені дні та години.
  • Окрім того, опрацювали звернення мешканців округу. Питання стосувалися виділення земельних ділянок, надання матеріальної допомоги, а також розглянули можливість співпраці округу із ТОВ “АГРО-ПОСТУП” у сфері вирощування зернових культур.
  • Зазначили також, що на разі йде підготовка пакету проектно-кошторисної документації, а далі за допомогою системи ProZorro буде визначено переможця для здійснення капітального ремонту дороги Надвірна-Парище через Верхній Майдан.

На Надвірнянщині обговорювали проблемні питання Верхньомайданського округу (ФОТО) На Надвірнянщині обговорювали проблемні питання Верхньомайданського округу (ФОТО) На Надвірнянщині обговорювали проблемні питання Верхньомайданського округу (ФОТО)

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено