Івано-Франківськ

Калуський мер зустрівся з представником канадської провінції Альберта: про що домовлялись

Андрій Найда висловив зацікавленість щодо встановлення партнерських відносин з громадами та містами Канади.

1626961136 0c1d013b760c74f31101 large scaled

Калуський міський голова Андрій Найда з метою розвитку міжнародної та економічної  співпраці у форматі онлайн зустрівся з представником Торгово-промислової палати провінції Альберта (Канада) Мілентьєвим Віталієм, повідомляють на сайті міськради, пише ПІК.

“Віталій Мілєнтьєв говорив про можливості  співпраці з Канадою, у який проживає майже 3 млн. канадських українців. У свою чергу пан Найда коротко інформував про Калуську міську територіальну громаду  та  висловив зацікавленість щодо встановлення партнерських відносин з громадами та містами Канади”, – йдеться у повідомленні.

Участь у зустрічі також брали виконавчий директор Альбертсько-Української Комерційної палати в Україні п. Андрій Юзик, заступник міського голови Богдан Білецький, начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський, начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів.

“Заступник міського голови Богдан Білецький детальніше ознайомив співрозмовників з можливостями для інвестицій у нашу громаду та з рядом успішних підприємств, які ведуть свій бізнес у нашій громаді”, – додають у міськраді.

Сторони домовились  про проведення аналізу  можливостей співпраці та про подальшу спільну, поетапну роботу.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено