Івано-Франківськ

Митрополит Володимир Війтишин розповів як готується до прощі у Крилосі (ВІДЕО)

Днями на на ПІК вийшла нова програма "Відверто", першим гостем якої став Володимир Війтишин - Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ.

IMG 20210725 123647 scaled

Ведуча програми “Відверто” Оксана Камінська насамперед поцікавилася як митрополит Володимир Війтишин готується до великої Прощі та приїзду Блаженнішого Святослава і яке значення має цей захід саме для нього, повідомляє ПІК.

“Проща у Крилосі – це захід не тільки Богослужбовий, а й історичний. Богослужбовий в тому, що Блаженніший відвідує Івано-Франківську митрополію, де буде молотися з нашим духовенством, єпископами і нашими вірними. Це нам дуже приємно і це дуже відповідально, що ми маємо ту можливість, щоб глава церкви один раз в році молився з всіма вірними, що прибудуть на прощу, і тільки з нашими вірними. Тому ми дуже раді, що така проща патріарша у нас відбувається”, – відповів Володимир Війтишин.

Митрополит зазначив, що передбачити яка кількість вірян буде на прощі досить важко, але очікується, що після пандемії вірних буде багато. Раніше Прощу в Крилосі відвідувало близько 30 тисяч людей.

А як владика Володимир буде відпочивати після Прощі  – дивіться у ВІДЕО.

У ньому ви знайдете відповідь і на інші цікаві запитання: який взаємозв’язок церкви та бізнесу, чи залучають політики церкву до  пропаганди на Прикарпатті, чи реально  поховати людину без грошей, чи був митрополит закоханий та як обрав свій шлях служіння Господу – про це та багато іншого дивіться у “Відверто з Оксаною Камінською”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

Залишити відповідь

Ваш email не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені зірочкою (*)

Поле має бути заповнене
Поле має бути заповнене
© 2020 Всі права захищено