Івано-Франківськ

Прикордонники назвали ТОП -10 країн світу, куди найчастіше їдуть українці (ІНФОГРАФІКА)

Третє місце з подвійним приростом і загальною кількістю в більш ніж 705 тис. поїздок з України зайняв Єгипет.

B4cbKp7rnLKpeH1fx7S3Cw default

Прикордонники відзначили зростання кількості поїздок громадян України в ряд країн, а також збільшення обсягу прибуття в країну іноземців. Про це 25 липня повідомив прес-центр Державної прикордонної служби, пише ПІК.

news 20210725 094825 1627195705 scaled

В ДПСУ назвали Топ-10 країн проходження українців за шість місяців 2021 року.

“Лідером залишається Польща – у першому півріччі  в сусідню державу їздили більш 1,9 млн громадян. Другу позицію з ростом більш ніж в шість разів (у порівнянні з першим півріччям 2020 року) зайняла Туреччина – 774,5 тис. українців побували в цій країні . Третє місце з подвійним приростом і загальною кількістю в більш ніж 705 тис. поїздок зайняв Єгипет “, – повідомили в релізі.

У десятці популярних країн також Угорщина, Росія, Румунія, Білорусь, Словаччина, Молдова і Об’єднані Арабські емірати.

Серед іноземних громадян, які відвідували Україну за півроку, найбільший приріст показала Туреччина, З цієї країни в’їхало на 29% більше туристів, ніж за аналогічний перио минулого року.

“На 6% зросла кількість громадян Німеччини. Незначним в абсолютній кількості, проте дуже показовим в порівнянні, є зростання в півтора рази кількості громадян США, які прибувають в Україну в першому півріччі 2021-го”, – уточнили в ДПСУ.

Серед Топ-10 громадян країн, які виявили найбільшу цікавість до України: Молдова, Росія, Румунія, Білорусь, Туреччина, Польща, Угорщина, ФРН, США, Ізраїль.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено