Івано-Франківськ

Депутати не прийшли: у Долині не відбулася сесія міськради

Міський голова не явку депутатів назвав правильним кроком.

photoeditorsdk export 7

Сьогодні, 26 липня, мала відбутися дванадцята позачергова сесія Долинської міської ради восьмого скликання. Але не відбулась через відсутність депутатів. На сесію з’явились всього 5 обранців громади, повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

«Я розцінюю такі дії як крок назустріч. Думаю, депутати не хочуть загострювати конфліктні питання, які вони раніше винесли на загал сесії. Вважаю, це правильний крок», – наголосив міський голова Іван Дирів

До слова, до порядку денного цього засідання внесли питання «Про внесення змін до Регламенту Долинської міської ради» в порядку повторного розгляду рішення міської ради від 22.07.2021 № 511-11/2021 із зауваженнями міського голови.  Зокрема, йдеться про зупинення рішення міської ради у зв’язку із непогодженням із прийнятим рішенням Долинської міської ради та з метою дотримання законності у здійсненні місцевого самоврядування, керуючись пунктом 8 частини 4 статті 42, частиною 15 статті 46, частиною 4 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 7 статті 18 Регламенту Долинської міської ради восьмого скликання (рішення від 28.12.2020 №47-2/2020).

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено