Івано-Франківськ

Президент Лукашенко прийшов на весілля старшої внучки (ФОТО)

До одруження наречена встигла зіграти в двох фільмах : "Ворожіння при свічках" і "На спині у кота".

lukashenko prishel na 12 main

Старша внучка Лукашенка вийшла заміж. Президент Білорусі прийшов на весілля. Про це в суботу, 31 липня, повідомляє телеграм-канал президентського пулу журналістів, пише ПІК з посиланням на strana.ua.

“23-річна Вікторія Лукашенко, внучка президента Білорусі Олександра Лукашенка, вийшла заміж. Глава республіки особисто привітав молодят з цією подією”, – повідомляють журналісти.

Весілля пройшло досить скромно, на заході було всього близько сімдесяти гостей. Це при тому, що ресторан вміщує трохи більше 100 осіб.

Також журналісти повідомили, що на заході президент республіки привітав винуватців торжества словами “Ви пишете вашу історію”. Повний текст привітання журналісти не призводять.

Відомо, що Вікторія Лукашенко народилася в 1998 році. Вона є дочкою старшого сина президента Білорусі Віктора Лукашенко, глави Національного олімпійського комітету республіки.

Дівчина встигла зіграти в двох фільмах ( “Ворожіння при свічках” і “На спині у кота”), закінчити навчання в мінській гімназії і вступити в Білоруський державний університет на платне навчання за спеціальністю “світова економіка”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено