Івано-Франківськ

БОКС: Хижняк вийшов до півфіналу та забезпечив собі медаль Олімпіади-2020

В 9-й день Олімпійських ігор в Токіо розіграно 25 комплектів нагород

orig 548104

  • БОКС

Український боксер Олександр Хижняк забезпечив собі, як мінімум, бронзову медаль Олімпійських ігор 2020 у Токіо, пише ПІК із посиланням на Sport.ua.

У чвертьфіналі вагової категорії до 75 кг Хижняк бився з Еурі Седено Мартінесом з Домініканської республіки. Дуель вийшла складною, суперник Олександра виявився непростим горішком. Українець володів перевагою в перших двох раундах, завдаючи багато ударів по супернику.

Однак в третьому раунді рефері після удару домініканця нижче пояса відкрив рахунок для українця, зафіксувавши дивний і несправедливий нокдаун. У підсумку – судді віддали перемогу Хижняку за очками розділеним рішенням (4–1).

getty 1331712537 scaled

Четверо суддів присудили перевагу Олександру, а п’ятий з Таїланду – віддав перевагу Мартінесу. У півфіналі суперником Хижняка 5 серпня буде Еумір Марсіаль з Філіппін, який достроково фінішував Армана Дарчиняна з Вірменії.

  • БОРОТЬБА 

Український борець греко-римського стилю Ленур Теміров (до 60 кг) пробився до півфіналу на Олімпійських іграх в Токіо. В 1/8 фіналу 31-річний борець з Криму, який зараз виступає за Полтавську область, здолав узбека Ельмурата Тасмурадова, який брав бронзу в Ріо.

21870

У чвертьфіналі Ленур виявився сильнішим за вірменина Армена Мелікяна.

21871

Далі за сіткою дворазовий чемпіон світу Кен’їтіро Фуміта з Японії. Півфінальна сутичка за участю українця розпочнеться о 12:15 за Києвом. У разі перемоги Теміров змагатиметься за «золото», якщо програє – буде боротися за «бронзу».

Теміров вдруге потрапив на Олімпійські Ігри. У 2012 році, виступаючи в Лондоні, він припинив виступи у першому ж раунді змагань.

orig 548105

  • ЛЕГКА АТЛЕТИКА

На Олімпійських іграх в Токіо відбулися кваліфікаційні змагання зі стрибків у довжину. Українка Марина Бех-Романчук показала результат 6.71 і пройшла у фінал. Фінал зі стрибків у довжину відбудеться 3-го серпня.

orig 548100

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено