Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Галицькі “Карпати” здобувають другу поспіль перемогу

Галицькі «Карпати» досить впевнено розпочали новий сезон в Другій лізі чемпіонату України.

228401494 1255087494945265 6419194305169567482 n scaled

Після впевненої перемоги над «Любомиром» команда Любомира Вовчука здобуває і другу стартову звитягу, повідомляє ПІК із посиланням на “Футбол Прикарпаття”. 

Домашній матч проти «Чайки» «карпатівці» провели на Івано-Франківському «Русі». В порівнянні з минулим поєдинком галицькі ряди збільшились до 18 гравців. На передодні поєдинку з петропавлівцями до заявочного списку на сезон увійшли воротар Микита Зеленський, який провів другу частину минулого чемпіонату за галичан і все-таки вирішив продовжити кар’єру у цій же команді. Також до галичан приєднався Володимир Шевчек з «Волині-2», яка в цьому сезоні не бере участь у Другій лізі ПФЛ. І поки що найголовніше підсилення для «Карпат» в міжсезонні є досвідчений Сергій Мелінишин – екс-гравець луцької «Волині» і донецького «Олімпіка», а минулий сезон провів у франківському «Прикарпатті». Саме він і Зеленський вийшли у стартовому складі на сьогоднішній матч.

Перший тайм команди провели з періодичними хвилями. Дебют поєдинку команди розпочали з активних атак і за дві стартові хвилини створили по гострому моменті. Спочатку Деда обікрав захисника «Чайки» і пробив по воротах, але м’яч пролетів в кількох сантиметрах повз стійку. Гості відразу відповіли своїм моментом. Тименко перебуваючи на лінії воротарського майданчика отримав передачу від партнера, але захисники галичан заблокували удав у ствір воріт.

Далі настало своєрідне затишшя і в кінці тайму команди знову активізувалися. Проте першу половину гри воротарі обох команд Зеленський і Злотар відіграли без помилок відправивши команди на перерву з «нулями» на табло.

У другому таймі «Чайка» й надалі грала надійно в обороні і створювала півмоменти. Подекуди саме гості більше контролювали м’яч. А ось господарі знаходили лазійки в захисних редутах суперника. В одному з епізодів Деда перебуваючи в оточені двох захисників протягнув м’яч до 11-метрової позначки, але з прицільним ударом у нього не вийшло, м’яч пролетів вище воріт.

І все-таки на 76-й хвилині «Карпати» знайшли вихід, як вразити ворота Злотара. Заробивши штрафний удар на правому фланці, біля кута штрафного майданчика, до м’яча підійшов Береза, який прямим ударом у ближній кут знайшов шпаринку у воротах Злотара – 1:0. За п’ять хвилин до кінця матчу Деда міг ставити крапку в поєдинку, який пробіг з м’ячем ледь не пів поля, але в супроводі захисника наблизився з кіпером суперника і не зміг його переграти.

Відтак команда, яка зібралась безпосередньо перед стартом чемпіонату і не провела передсезонних зборів вижимає максимум у двох перших поєдинках.

222038587 1255086618278686 8194414055827438901 n scaled

Чемпіонат України, Друга ліга, група А, 2 тур

«Карпати» (Галич) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – 1:0 (0:0)
Голи: Береза (76).
«Карпати» (стартовий склад): Зеленський, Калинчук, Даніловський, Деда, Бей, Сущак, Мордас, Береза, Лісовик, Лебедь, Мелінишин. Запасні: Стегніцький, Вичіжанін, Синицький, Шевчук.
«Чайка» (стартовий склад): Злотар, Лига, Нівалдо, Тименко, Музиченко, Малишкін, Погранічний, Соловйов, Шакун, Мосіюк, Аракелян. Запасні: Міхєєв, Мнишенко, Сичевський, Довгий, Клименко, Русьян, Цебро, Бартошук, Василенко, Кузнєцов.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено