Івано-Франківськ

Якою буде негода в перший тиждень серпня (КАРТА)

Погода в Україні на новому тижні буде місцями дощовою і з грозами. При цьому в різні дні опади очікуються по

Прикарпатців попереджають про дощі та грози

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Новий робочий тиждень почнеться з дощів, які вже торкнуться не тільки західні регіони, а й центральні області. Але якщо в центрі, на півночі, сході та півдні 2 серпня буде жарко, то в західній частині температура знизиться до +24+26.

На Прикарпатті: до вечора хмари, що панували в небі в Івано-Франківську весь день, заберуться геть. Без опадів. 

ВАЖЛИВО: Гроза, град, діаметром 6-19 мм, гроза. Короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с

02

У вівторок, 3 серпня, дощі вже покинуть західні і північні області і перейдуть на центр, схід і південь. При цьому в західній частині хоч опадів і не буде, але температура ще трохи знизиться – до +23+25.

На Прикарпатті: Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо в Івано-Франківську буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дощ.

03

4 серпня дощі з грозами знову повернуться в західні регіони. При цьому температура повітря знизиться до +22+24. В іншій частині країни без опадів.

На Прикарпатті: Безхмарним небо буде лише вранці – день та вечір в Івано-Франківську очікуються похмурими. Удень, можливо, пройде дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора.

04

У четвер, 5 серпня, дощі триватимуть в західних регіонах, а також в частині центральних і південних областей, включаючи Одеську і Миколаївську області.

На Прикарпатті: Хмарна погода протримається в Івано-Франківську увесь день. На зміну дощу із грозами, який розпочнеться після обіду, ввечері прийде сильний дощ.

05

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено