Івано-Франківськ

На Рожнятівщині готують школи і садочки до нового навчального року (ФОТО)

У громаді триває ремонт у дошкільних та шкільних закладах освіти.

На Рожнятівщині за кошти селищного бюджету в дитячих садочках та школах проводяться роботи з поточного ремонту приміщень та благоустрою територій. Про це повідомляє Рожнятівська селищна рада, пише ПІК.

Зокрема, у закладі дошкільної освіти (ясла-садок) Золота рибка” у Рожнятові задля виконання вимог пожежної безпеки за кошти селищного бюджету встановили автоматичну пожежну сигналізацію, провели просочування горища. А також, за рахунок коштів обласного бюджету провели ремонтні роботи з улаштування покриття з керамічних плиток на суму 69,0 тисяч гривень.

За рахунок коштів селищного бюджету провели капітальний ремонт вхідних сходів у цьому ж закладі дошкільної освіти на суму 145 000,00 грн.

7

9

А у дитячому садочку “Колобок” у селі Сваричів) завершили роботи з ремонту огорожі садочка за  рахунок  коштів селищного бюджету  на суму 30,0 тис.грн.

10

11

За рахунок залишків коштів освітньої субвенції проводиться капітальний ремонт приміщень з облаштуванням внутрішніх туалетів в гімназії с. Петранка. Вартість робіт за результатами  закупівлі  склала 185,0 тис.грн.

14

 Встановили туалетні кабінки у санвузлах Рожнятівського ліцею на суму 81, 894 тис. грн.

17 rotated

За рахунок коштів селищного бюджету провели роботи з благоустрою території та прокладання доріжок  з бруківки в Нижньострутинському ліцеї (вартість робіт – 155,8 тис.грн).

19

 Окрім того, за рахунок  залишків  коштів освітньої субвенції відділом  освіти, молоді та спорту  селищної ради  придбано матеріали (мінеральну вату) для  проведення  капітального ремонту (утеплення) фасаду Верхньострутинської гімназії на  суму 130,777 тис.грн.,  а із селищного бюджету  заплановано профінансувати роботи з утеплення на суму 367,833 тис.грн.  Також  в цьому навчальному закладі тривають  роботи по ремонту  системи опалення.

Спільними зусиллями будуть профінансовані роботи з реконструкції шкільного подвір’я Вербівської гімназії (селищний  бюджет – 51,8 тис.грн  та обласний бюджет – 70,0 тис.грн) та проведення капітального ремонту актової зали Рожнятівського ліцею (селищний  бюджет – 112,702 тис.грн  та обласний бюджет – 64,0 тис.грн).

Читайте також у ПІК:

У Рожнятові хочуть оновити парк (ФОТО)

Голова Івано-Франківської ОДА попередила, що буде з очільниками громад за халатність в роботі

Мешканців західних областей України попереджають про циклон Henri

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено