Івано-Франківськ

Олімпіада-2020: ранкові перемоги Беленюка та Насібова, 5-те місце Бех-Романчук

У 11-й день Олімпійських ігор буде розіграно 26 комплектів нагород

orig 548384

ГРЕКО-РИМСЬКА БОРОТЬБА

На Олімпійських іграх 2020 у Токіо проходять змагання з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 87 кілограм. Україну в цій дисципліні представляє Жан Беленюк, який раніше в поєдинку 1/8 фіналу впевнено переміг Зурабі Датунашвілі з Грузії (3:1), взявши реванш за поразку на чемпіонаті Європи-2021.

У чвертьфіналі суперником Беленюка був Башир Сід Асара, що представляє Алжир. Суперник узяв одне очко в першому періоді, Жан у другому відповів тим самим. Після закінчення шести хвилин рахунок був 1:1, але перемога в сутичці була присуджена Беленюку, оскільки він взяв бал останнім.

orig 548383

А у ваговій категорії до 67 кілограм. Україну в цій дисципліні представляє 22-річний Парвіз Насібов, який раніше в поєдинку 1/8 фіналу впевнено переміг Фредеріка Б’єррехуса з Данії.

В 1/4 фіналу Насібов боровся з Артемом Сурковим, що представляє ОКР. Суперник узяв одне очко в першому періоді, Парвіз в другому відповів тим же. Після закінчення шести хвилин рахунок був 1:1, але перемога в сутичці була присуджена Насібову, оскільки він взяв бал останнім.

Відзначимо, що це перша перемога України в очних змаганнях з Олімпійським комітетом Росії. Раніше наші спортсмени програвали тричі – в стрільбі з лука, тенісі та дзюдо.

ВІЛЬНА БОРОТЬБА

На Олімпійських іграх 2020 у Токіо проходять змагання з вільної боротьби у ваговій категорії до 62 кілограм. Україну в цій дисципліні представляє 22-річна Ірина Коляденко, яка раніше в поєдинку 1/8 фіналу достроково перемогла Амінат Аденії з Нігерії.

У чвертьфіналі суперницею Коляденко була 22-річна Лун Цзя з Китаю. Ірина в другій сутичці поспіль поклала опонентку на туше, притиснувши її лопатками до килима. В 1/2 фіналу Коляденко боротиметься проти 28-річної киргизки Айсулуу Тінібекової.

orig 548381

ЛЕГКА АТЛЕТИКА

На Олімпійських іграх в Токіо відбувся фінал змагань зі стрибків у довжину серед жінок. Українка Марина Бех-Романчук показала результат 6.88 метра і посіла п’яте місце. Відзначимо, що протягом фіналу, Бех-Романчук вдався лише один стрибок з шести, в інших п’яти спортсменка зробила заступ.

orig 548378

У підсумку, українка завершила виступи на Олімпіаді без нагороди. А олімпійською чемпіонкою стала Малаіка Міхамбо (7.00 м), друге місце у Бріттні Різ (6.97), бронзу завоювала Есе Бруме (6.97).

22092

ІНФОРМАЦІЯ ОНОВЛЮЄТЬСЯ…

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено