Івано-Франківськ

Стало відомо, хто судитиме матч “Прикарпаття” – “Металіст”

Поєдинок "Прикарпаття" - "Металіст", що відбудеться найближчої суботи, 7 серпня, на стадіоні "Рух" в полі судитиме арбітр ФІФА Ярослав Козик.

1628153633 1541

Таке рішення ухвалив комітет арбітрів Української асоціації футболу, пише ПІК з посиланням на МФК “Прикарпаття“.

40-річний рефері з Мукачевого Ярослав Козик обслуговує матчі української Favbet Ліги (Прем’єр-ліги) з 2010-го року. До цього на професіональному рівні став судити матчі з 2004 року у Другій лізі, з 2008 року – у Першій лізі ПФЛ. Арбітр ФІФА з 2013 року, обслуговував матчі Ліги Європи УЄФА.

У поточному сезоні Козик вже відсудив три поєдинки: 1-го і 2-го раундів кваліфікації Ліги Конференцій УЄФА “Лячі” (Албанія) – “Подгоріца” (Чорногорія) – 3:0, “Фола” (Люксембург) – “Шахтар” (Солігорськ, Білорусь) – 1:0, а минулої неділі закарпатський рефері обслуговував гру 2-го туру УПЛ “Маріуполь” – “Десна” (1:2).

У матчі за участю івано-франківської команди Ярослав Козик працюватиме вдруге. Минулого сезону на стадіоні “Рух” він відсудив поєдинок 25-го туру Першої ліги “Прикарпаття” – “Агробізнес”, що завершився мінімальною перемогою господарів – 2:1. Щодо “Металіста”, то з 2012-го по 2016-й роки рефері з Мукачевого відсудив шість ігор харківської команди у Вищій лізі чемпіонату України: дві перемоги, дві нічиїх, дві поразки.

Поєдинок «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Металіст» (Харків) розпочнеться 18:30.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено