Івано-Франківськ

Новим головним тренером збірної України з футболу стане Сергій Ребров

9 серпня призначать новим головним тренером національної збірної України з футболу.

orig 505764

Новим тренером збірної України стане колишній наставник «Динамо», «Аль-Ахлі» і «Ференцвароша» Сергій Ребров. Цю інформацію підтвердили Sport.ua джерела в Будинку футболу. 47-річний наставник домовився про розрив контракту з «Аль-Айном» і вже в понеділок буде представлений в якості наставника збірної України, пише ПІК.

Нагадаємо, Шевченко приголомшив заявою про відхід зі збірної України

Тим часом голова комітету збірних України УАФ Мирон Маркевич заявив, що йде зі своєї посади, оскільки хоче знову працювати тренером.

«Я вважаю, що вірою і правдою служив українському футболу п’ять років, займаючи цю посаду в УАФ. За цей час національна збірна України завоювала право виступати у фінальній частині чемпіонату Європи, де фінішувала у вісімці кращих, молодіжна збірна стала чемпіоном світу, успіхів досягали і збірні інших вікових груп. Також важливо, що в рядах збірних прогресували молоді футболісти, які зараз на увазі навіть в іменитих зарубіжних клубах. Я вдячний всім, хто всі ці роки підтримував мене».

Маркевич зазначив, що після закінчення чемпіонату Європи мене все частіше переслідувала думка, що я ще не сказав свого останнього слова, як тренер. Тому і вирішив, що з роботою функціонера час закінчувати.

«Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву, якого 9 серпня призначать новим головним тренером національної збірної України, успіхів. Він на мою підтримку завжди може розраховувати», – сказав Маркевич.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено