Івано-Франківськ

“Верховина, зустрічай нового сусіда”: Дмитро Комаров купив ділянку в селищі

Український мандрівник та телеведучий розповів про Карпати.
2 30
Телеведучий Дмитро Комаров на своїй сторінці в Інстаграм розповів, що купив ділянку у Верховині, пише ПІК.

“Верховина, зустрічай нового сусіда))! Або «обережніше з бажаннями, вони збуваються». Я не можу порахувати, скільки разів був в Карпатах: шкільні табори, студентство, божевільне захоплення гірськими лижами і фрірайдом, походи. Я з дитинства в Карпатах. Природно, коли ми почали знімати перший сезон українських програм – Карпати малися на увазі самі собою. Питання було лише в тому, де почати? Драгобрат? Буковель? Славське? Яремче? Ворохта? Пилипець? Я був у всіх цих та інших місцях, все обожнюю. Мені було все одно, з якого населеного пункту починати. Карпати досконалі. Скрізь”, – написав Дмитро Комаров.

Комаров розповів, що йому з колегами в інтернеті попалася інформація про діда Івана, який понад у центрі Верховини вже 50 років продає в кіоску газовану воду з сиропом, надихнувшись фільмом «Кавказька полонянка», і використовуючи древнє обладнання.

“Прикольно, треба зняти», – подумав я, і так ми почали досліджувати селище, де я ще не був, шукати гіда. Виявилося, в Верховині маса активностей – крім сироварень (одну з них ви вже бачили в програмі), є бджолотерапія зі сном на вуликах і медовим віскі, музей магії і багато іншого (це ви ще побачите). Так 11 місяців тому я вперше приїхав до гуцульської столиці. Я думав, що знаю Карпати, але раптом відкрив для себе кращі види на Говерлу і Чорногірський хребет, якусь особливу, спокійну атмосферу поруч з містом, зустрів фантастичних людей. Я знайшов місце, в якому не тільки дуже багато сюжетів для програми, а в яке хочу повернутися поза роботою. Я закохався в Верховину)”, – розповідає Дмитро.

Телеведучий розповів, що коли зйомки закінчилися, він повернувся без камери, приїжджав в прес-тур разом з колегами-журналістами. А цього літа знайшов нові неймовірні теми для другого сезону # МандруйУкраїною і повернувся на зйомки. Але вже відчув себе, як вдома.

“Гід давно підкидав ідею щодо купівлі дачі, і ось я остаточно «дозрів». Зрозумів, що хочу. У цьому рішенні допомогли поставити крапку нові зйомки: гід поїхав і на тиждень залишив мені ключі від будиночка і машину. Я протестував себе в ролі жителя. І ось мене можна привітати – вчора я оселився в Верховині, по сусідству з будиночком гіда. Точніше, поки купив ділянку 10 соток. Наступного року сподіваюся почати будувати дачу. Чекайте фотозвіт. Йо, гуцули, будемо сусідами!))”, – пише Комаров.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено