Івано-Франківськ

Відібране “золото”: Хижняк у драматичному фіналі Олімпіади програв Соузі (ФОТО)

25-річний український боксер Олександр Хижняк у ваговій категорії до 75 кг поступився у фінальному поєдинку на Олімпійських іграх.

orig 548913

Його суперником був Хеберт Соуза з Бразилії. Українець зі старту пішов вперед і пробивав потужними ударами. Олександр чергував серії по голові і по корпусу, тоді як у бразильця нічого не виходило. Спортсмен опускав голову і намагався в’язати українця. Першу трихвилинку Хижняк забрав в домінуючому стилі – 5:0.

У другому раунді Хижняк не зменшував обертів, він постійно йшов вперед і ловив суперника ударами зліва і справа. Соуза не витримував такого тиску від Хижняка і часто намагався просто тримати українця в клінчі. Другий раунд Хижняк також забрав без питань – 5:0.

У третьому раунді Хижняк також діяв першим номером. Все йшло до впевненої перемоги українця, але в середині раунду сталася катастрофа. Олександр продовжував йти вперед без захисту і пропустив один потужний удар назустріч і впав у нокдаун. Рефері одразу зупинив бій. Таким чином, Хижняк поступився і отримав лише срібну медаль.

22367

Нагадаємо, в поєдинку 1/8 фіналу Хижняк впевнено переміг за очками 24-річного японця Юіто Морівакі (5–0). В 1/4 фіналу Олімпіади Хижняк не без проблем розібрався з 21-річним домініканським боксером Еурі Седеньо Мартінесом (4–1).

Суперником Хижняка по півфіналу був Еумір Марсьяль, який виступає за Філіппіни. Хижняк створив камбек (3:2) і отримав право на участь у фінальному поєдинку.

22365

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено