Івано-Франківськ

У Богородчанах готуються до дистанційного навчання з вересня

Питання вакцинації педагогічних колективів від коронавірусної хвороби стоїть надзвичайно гостро.

У Богородчанах готуються до дистанційного навчання з вересня

У Богородчанах нині існує реальна ймовірність того, що новий навчальний рік у деяких закладах може розпочатися в умовах дистанційної форми навчання. Адже у разі переходу регіонів до «жовтого», «помаранчевого» чи «червоного» карантинних рівнів епідемічної безпеки для роботи навчальних закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться на сайті Богородчанської селищної ради, пише ПІК.

“На жаль, освітяни Богородчанщини не поспішають вакцинуватися, тож, дистанційне навчання у новому навчальному році знову ймовірне. Можливо, матимемо й черги на вакцинацію наприкінці серпня, і цьому сприяє неорганізованість педагогів. Бо маємо невтішну картину – у деяких великих школах, де чималі колективи вчителів, вакциновано лише по двоє людей”, – зазначає директора КНП «Центр первинної медичної допомоги»Лариса Курташ.

Додамо, що частину шкіл Прикарпаття першого вересня можуть не відкрити. Завадити початку навчального року загрожує низький рівень щеплення вчителів проти ковіду.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено