Івано-Франківськ

Зарізали барана просто в номері: як туристи з Саудівської Аравії дивують українських готельєрів (ФОТО)

Цього літа в Україну приїхали десятки тисяч туристів із Саудівської Аравії. Залишають саудити двоїсте враження.

Зарізали барана просто в номері: як туристи з Саудівської Аравії дивують українських готельєрів (ФОТО)

Зарізали барана просто в номері: у соціальних мережах багато негативних відгуків щодо проживання туристів із Саудівської Аравії в українських готелях, пише OBOZREVATEL, передає ПІК.

Зокрема, як зазначив турист Олександр Космач, якщо арабам щось не сподобалося в тому чи іншому готелі, вони починають “спамити” його рейтинг. Чутки про погані відгуки на booking від арабів налякали багатьох власників готельного бізнесу в туристичних містах України. 

У п’ятимісний номер готелю, назви якого Олександр попросив не зазначати, заселилася родина з 16 людей. Саудівці відмовилися доплачувати або виселятися, з ними не могли нічого зробити.

Цього літа в Україні побували десятки тисяч туристів із Саудівської Аравії

Господиня іншого готелю розповідає, що її арабські гості у дворі поставили балон із газом і почали смажити баранів і готувати рис із запашними спеціями. Крім того, вони дуже багато і голосно молилися, чим заважали іншим відпочивальникам.

Річ у тім, що з 19 по 23 липня відзначається важливе мусульманське свято Курбан-байрам, під час якого потрібно принести в жертву вівцю або барана. Інцидент з жертвопринесенням був також в апарт-готелі Ribas Karpaty. Там родина арабів здивувала персонал тим, що барана зарізали за всіма релігійними правилами просто в номері.

Меню ресторану апарт-готелю Ribas Karpaty.

Ще були випадки з “безплатною” кавою в ресторані. Якщо офіціанти не встигають перехопити арабів на виході, то вони не платять за напої або удадуть, що нічого не розуміють.

Відпочивальники із Саудівської Аравії мало проводять часу в готелях

Адміністраторка готелю Diamond Hotel Spa Resort (Буковель) повідомила, що араби залишають брудні номери, а ось сусідні з ними готелі скаржаться на зіпсовані меблі. До того ж відпочивальників із Саудівської Аравії також не цікавлять СПА, басейн, сауна і джакузі. За словами працівників готелю, їм більше подобається подорожувати та самим гуляти горами.

Читайте також у ПІК:

Саудити залишать в Карпатах щонайменше $ 100 млн за літо

У Ворохті корова стрибнула в басейн до відпочивальників (ВІДЕО)

У Карпатах ресторани запроваджують меню арабською мовою для туристів з Саудівської Аравії

Ваш гороскоп на тиждень 16 – 22 серпня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено