Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 16 – 22 серпня

Левам астрологи прогнозують неспокійний, але цікавий тиждень, а Терезам - стабілізацію договірних і партнерських взаємин.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиждень підкаже варіанти дій, які попередять загострення проблем, пише ПІК.

  • ОВЕН

Тиждень великих внутрішніх змін, якість яких залежить від готовності їх приймати. Спочатку ситуація може виглядати не дуже привабливою, але “плисти за течією”, зберігаючи звичний стан речей, вже не можна.

Якщо ви проявите ініціативу і почнете діяти – управляти ситуацією, використовувати кожен шанс, ви просунете свої інтереси. І не варто бігти від проблем – стикаючись з ними віч-на-віч, ви можете їх успішно вирішити.

  • ТЕЛЕЦЬ

Роблячи певні кроки, ви зможете змінити життя на краще і досягти успіху, що перевершує всі очікування. Долаючи всі труднощі через зміни в своїй свідомості, ви прийдете до доленосних життєвих змін.

Протягом тижня можна досягти гармонії в особистих і ділових взаєминах, вирішити складні питання з вигодою і користю для всіх учасників взаємин. У фінансовій сфері відбуваються поліпшення, вам повертають борги, виписують премії.

  • БЛИЗНЮКИ

Переосмислення життєвих цінностей сприяє реорганізації поведінки, що призводить до змін, які дають довгострокові перспективи. Доводиться підлаштовуватися під оточуючих, але саме від інших людей ви отримуєте новий стимул для розвитку своїх здібностей, набуття навичок.

А це буде сприяти якісним перетворенням в багатьох життєвих сферах. Якщо ж ви боїтеся вийти з “зони комфорту”, відповідно, змін не відбудеться, і ви повернетеся до минулих неприємних ситуацій.

  • РАК

Обставини змушують задуматися про нові угоди і договори з іншими людьми. Матеріальна вигода є визначальним фактором, активні дії і робота в цьому напрямку призводять до бажаних результатів.

Ловіть сприятливі моменти і відповідних партнерів – у вас всі шанси і можливості змінити своє життя на краще. Принаймні ви зможете визначити, де причина проблем і джерело напруги.

  • ЛЕВ

Тиждень неспокійний, але цікавий, незвичайний – плани можуть несподівано змінитися. Протиріччя і конфлікти – це точки росту, які активізують ваш творчий потенціал і здатність дивитися на ситуації під іншим кутом.

З’являється можливість вирішити свою проблему не напряму, а побічно, задіюючи ресурси інших людей. Спостерігаючи їх успіхи, ви знаходите високу ступінь мотивації – це є двигуном, що викликає у вас велику внутрішню напруженість, але приводить до ще більш високих результатів.

  • ДІВА

Ви знаходите велику внутрішню силу, рішучість і волю для перевтілення ваших ідей і цінностей в конкретну форму. З’являється можливість погасити внутрішні конфлікти і подивитися на життя з об’єктивної точки зору.

Вам необхідно пов’язати в одне ціле безліч речей, що суперечать одна одній, і після цього знайти сенс і мету, взявши до уваги всі окремі частини і деталі. Тиждень буде вдалим, якщо доведете, що здатні на більше.

  • ТЕРЕЗИ

В цілому – життя налагоджується! Відбувається стабілізація договірних і партнерських взаємин, ви досягаєте успіху в справах і роботі, а також у фінансовій сфері.

Однак треба докласти зусиль і вміння протистояти найпривабливішим спокусам. Зростає ваша фізична привабливість, і ви можете скористатися цим при встановленні контактів з протилежною статтю, будь то начальство, підлеглі або ділові партнери.

  • СКОРПІОН

Ваша сила – фізична і психічна, проявляються через несприятливі зовнішні обставини і перешкоди, які підштовхують вас щось змінювати у своєму житті. Однак поспішність рішень і необдуманість вчинків, а також схильність до екстравагантності, можуть зіпсувати вашу репутацію.

Ситуації і обставини тижня, в результаті, будуть корисними для вас, якими б складними і суперечливими вони не здавалися спочатку. Від вас вимагається активність і усвідомлення шляхів, що ведуть до подолання труднощів і перешкод.

  • СТРІЛЕЦЬ

Період сприятливий для ділових візитів, створення об’єднань і відкриття підприємств. Вдається впливати на публіку, завдяки чому підвищується ваша популярність і впливовість.

Можливий фінансовий успіх, отримання довгоочікуваного прибутку. Ваш оптимізм вселяє довіру, ви надихаєте інших, з вами хочуть співпрацювати, будувати спільні творчі плани.

  • КОЗЕРІГ

Велика внутрішня напруженість, може сприяти бажанням скоритися долі, однак, не робіть поспішних висновків. Ви можете розраховувати на фінансову допомогу, підтримку і розуміння з боку керівництва.

Проблеми, часом вимагають колосальних витрат часу та енергії. Ваша сила зараз – у взаємодії з іншими людьми і співпраці. Успіх багато в чому залежить від зв’язків. Ваше завдання – знайти баланс у взаєминах з оточуючими, тоді з’являться щасливі шанси.

  • ВОДОЛІЙ

Доведеться на щось звернути увагу, повчитися, попрацювати, але процес принесе задоволення, стане приємним. Час для відпочинку та інтелектуальної активністі. Невикористана енергія може проявлятися в конфліктах, стресах чи інших крайнощах.

Але не переживайте і не відмовляйтеся від своїх намірів. Час сприятиме позитивним змінам, дасть свободу і незалежність у прояві себе як особистості.

  • РИБИ

Емоційно важкий тиждень. Можете відчути ніби для вас закрилися всі двері, і ви перебуваєте в якомусь зачарованому колі. Але творчий підхід і неординарний погляд на ситуацію, дозволять розширити межі сприйняття світу і побачити нові перспективи.

Звичка або схильність до повторення вже знайомих в минулому моделей поведінки, відкидає вас назад. Насправді ви можете зробити конструктивні перетворення в житті, якщо сприймете виклики долі  як каталізатор бажаних змін.

depositphotos 26806409 stock photo young man gives flowers to

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено