Івано-Франківськ

У Верховинському районі “втекло” 550 тис грн на будівництві школи: судитимуть керівника технагляду

Прокуратура скеровала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо начальника одного із відділів Івано-Франківської ОДА.

Поблизу Івано-Франківська захопили 11 га землі, прокуратура повертає громаді

За недбалість зі збитками на понад пів мільйона гривень при будівництві школи судитимуть керівника технагляду, повідомляє ПІК з посиланням на інформацію пресслужби Івано-Франківської обласної прокуратури.

“За даними слідства, посадовець, будучи відповідальним за здійсненням технічного нагляду при будівництві навчального корпусу та спортивного залу в одній із шкіл Верховинського району, не забезпечив контроль та не перевіряв обсяги фактично виконаних підрядником робіт, погоджував довідки про їх вартість та передавав для оплати”, – нагадують у повідмленні.

Внаслідок цього переплатили за не виконані або виконані не в повному обсязі роботи 550 887 грн.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо начальника одного із відділів Івано-Франківської облдержадміністрації за фактом службової недбалості (ч.2 ст. 367 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Івано-Франківській області. Підтримання публічного обвинувачення забезпечуватимуть прокурори обласної прокуратури.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено